Söker du efter alternativmedicin eller friskvård i Karlstad? Vi finns här för dig!

Val av terapiform sker alltid efter klientens individuella förutsättningar. Med flera behandlingsmetoder till vårt förfogande kan vi erbjuda just det individuella och personliga som du letar efter. Jag är en homiatriker med mångårig erfarenhet som är här för dig och nås på 054-181757 eller via bokadirekt.se. Här finns också massageterapeuter med sin mångsidiga kunskap. Bokning hos Diplomerad och Certifierad kroppsterapeut Madeleine Wallin sker via "boka"-fliken eller -knappen, på bokadirekt.se, eller via telefon 0706236629. Bokning hos Margitha Eng sker på hennes egen sida på bokadirekt.se. Välkommen till Sylvias Hälsovård

Sylvia hos Sylvias Hälsovård

Om mig

Mitt namn är Sylvia Agorander och jag är homiatriker. Det innebär att jag har en utbildning i basmedicin och alternativmedicin, med flera behandlingsmetoder till mitt förfogande.

Examen tog jag 1985, efter fyra års studier på distans. Jag är medlem i SNS, Sveriges Naturmedicinska Sällskap, ansvarsförsäkrad, och kvalitetssäkrad i branschorganisationen KAM. Jag följer dessa organisationers etiska regler och har tystnadsplikt.

Jag vidareutbildar mig så fort jag får möjlighet och väljer då, förutom en och annan kongress, helst några få personer vars kunskap jag försöker ta till mig och integrera under lång tid. Jag har genomgått Yair Maimons master class-utbildning i hans metodik "Shen acupuncture". Det förändrade mitt arbetssätt totalt. Yvonne Farrells kurser i att behandla med de extraordinära meridianerna vid  psyko-emotionella störningar, infertilitet och den övergång som vi kallar klimakteriet, är andra exempel på givande vidareutbildning och fördjupning.

Min filosofi

Jag har mycket att erbjuda. Mer om detta kan du läsa om under Klassisk kinesisk akupunktur och Övriga behandlingar.

Varje person har sin egen syn på vad som är viktigt i livet och vad livskvalitet innebär. Gemensamt för de flesta är att livet upplevs mer njutbart när kropp och själ är i största möjliga harmoni och samarbetar utan svåra störningar.

Människan är en komplicerad varelse som ofta pressar sin kropp och sitt psyke till det yttersta för att leva upp till egna och andras förväntningar. Hon har sin hemvist i en storslagen natur som i sig har fantastiska möjligheter till självläkning. I den mån individen kan hitta ett sätt att avlägsna hinder för denna självläkning återvänder hälsa och livslust.

Det känns oerhört givande att kunna erbjuda några terapiformer som har växt fram under många år på olika håll i världen och som har hjälp många, genom att röra vid människans innersta natur: viljan att leva i harmoni med sig själv och andra, och förmågan att dra kraft ur naturen, som vi alla är förbundna med.

Madeleine Wallin

Madeleine är Diplomerad Massageterapeut och Certifierad Healing touch-terapeut. Hon beskriver sig så här:

Mitt namn är Madeleine, men till vardags kallas jag Madde. Jag är gift och har två barn och är en stor djurvän och hästtjej sen barnsben. Det bor en stark tro i mig att i det lilla och enkla bor det stora och vackra! Livet är en resa och det är, även om den kan vara smärtsam och tung, den största och längsta resa vi gör.

Min terapeutiska resa började när jag föddes -76 som medmänniska. Det visste jag ju inte då! Men jag föddes med stor nyfikenhet och fascination för människor och djur. Har alltid tyckt om att lyssna och aldrig varit rädd för att sträcka ut en hjälpande hand. Med åren och erfarenhet har jag lärt mig mer och mer om när, var och hur man kan och bör hjälpa. Jag har själv erfarenhet av sjukdom och utmaningar och det är genom min egen väg till läkning som jag insåg att jag ville utbilda mig och kunna vara ett verktyg för andra människor, och djur. Jag är undersköterska sedan -95 och arbetar aktivt som undersköterska. Jag har fyllt på med utbildningar i 12 år och kan aldrig bli fullärd. 

Varje individ somm kommer till mig är unik. Jag möter dig där du är, därför blir mina behandlingar individuella. du kommer till mig och med respekt och lyhördhet skräddarsyr vi en behandling för dig och dina behov - antingen för dagen eller med en längre plan. Där min kompetens inte fullt räcker till har jag en länk till någon som har den kompetensen. Jag tror på fina, starka samarbeten som ger trygghet och lugn, prestigelöst och enkelt.

Så känn dig VARMT VÄLKOMMEN!

Priser inklusive moms

Priser från 2016-11-01:

 

Sylvias arvoden:

Första besök / 50 min 600 kr
Återbesök           500 kr
Kort återbesök / intyg 250 kr
Manuell behandling rörelseapparaten / 50 min 750 kr
Utprovning för Podo-Sulor, samt behandling. Tid ca70 min. Sulor ingår. 1800 kr
Podo-sulor tillverkade på Edaxkliniken, grundutförande 900 kr
Transfigura-behandling 750 kr

Kostnad för eventuella förskrivna medel tillkommer 

Leveranstid av sulor efter analysen: ca 14 dagar

Priser på läkemedel/kosttillskott/varor lämnas vid förfrågan.
Kontant betalning alternativt betalning med kort, eller Klarna via bokadirekt.se.
Vid fakturering tillkommer faktureringsavgift på 50 kr.
Uteblivet besök debiteras med full avgift, avbokning samma dag debiteras med 350,-.

Madeleines arvoden:

Klassisk massage 60 min 750 kr
Klassisk massage 30 min 400 kr
Taktil massage 30 min 350 kr
Healing touch 600 kr
Hot stone massage 80 min 850 kr 

För Madeleines behandlingar kontant betalning alternativt kortbetalning. Betalning kan också ske via bokadirekt.se:s alternativ - Klarna. Uteblivet besök debiteras med full avgift.

Leverantörer:

www.nelfab.com
www.dcg.se

www.vedalila.se

Edaxkliniken, där Mattias Edman tillverkar sulorna efter att jag gjort utprovningen: www.edax.se

Branschorganisationer:

www.kam.tm

www.sns.nu

 

tavla på vägg för alternativmedicin

Ring mig: +46 (0)54-181757